recht door zee is diep ademhalen

woensdag, juni 21, 2006

Macaronitaart


Volgens meneer Rudolph van het Life and Cooking-kookboek:
Benodigdheden
1 groene paprika
3 eieren
500 gram gekookte macaroni
200 gram hamblokjes
200 gram kaasblokjes
zout, peper
3 pomodori tomaten
1 courgette
5 eetlepels
Blue Band Culinesse
Bereiding: Verwarm de oven voor op 180 °C.Was de paprika en snijd hem in blokjes.Klop in een grote kom de eieren los en meng de macaroni, ham, kaas en paprika erdoor.Breng het op smaak met zout en peper en schep het mengsel in een met 2 eetlepels margarine ingevette springvorm (doorsnede ca. 24 cm).Snijd de tomaten en courgette en in plakken en leg ze om en om op de macaroni. Besprenkel het met 3 eetlepeld vloeibare margarineZet de taart ca. 30 minuten in de oven.Haal de rand van de springvorm en snijd de taart in punten.

Volgens hem en mij:
Zie ingrediënten hierboven
Bereiding: Vergas de keuken met de oven. Na constatering dat je de oven niet snapt: kies voor de magnetron-met-grillfunctie. Stop de ovenschaal in de magnetron en grill wel een bepaalde tijd (eigen keuze). Haal de schaal uit de magnetron als een aanbrandlucht zich verspreidt. Schep vervolgens de macaronitaart/prut met een slalepel op een bord en kom tot de conclusie dat de macaronitaart er in het echt anders uitziet dan die in het boek van meneer Rudolph. Eet smakelijk!

3 Comments:

  • At 9:08 p.m., Blogger Joanne said…

    jup:D

     
  • At 12:13 p.m., Blogger Wiets said…

    Is vrij standaard met nieuwe recepten uitproberen denk ik, zo ergens rond de vijfde poging ziet het er pas enigszins halverwege
    "Rudolf's" of wie/hoe dan ook uit.
    Succes met de volgende poging!!!

     
  • At 2:41 p.m., Blogger Ilse said…

    Hahahahahahaha! Soms moet je je er gewoon bij neerleggen dat recpeten niet helemaal worden zoals in boekjes :-) Heb ik ook, en ik heb inmiddels mijn eigen varianten van recepten ontwikkeld (en uitgebreid, haha) en die zijn héél goed te eten :-)!

     

Een reactie posten

<< Home